Wednesday, April 2, 2008

Sulten?

Restaurant Escuno på Ilha Grande
Når man går ut på restaurant forventer man flere ting: At maten er god, at servicen er bra, kelnerne hyggelige og at maten kommer innen en viss rimelig tid. På Restaurant Escuno var det ikke noe vondt å si på servicen, servitrisen vår var hyggelig og blid. Maten smakte fantastisk, da den endelig kom... Etter å ha drukket opp brusen din, spilt kinasjakk i nesten tre kvarter og sett i bordet, i taket og i veggen i mer enn en halvtime, DA er du lei av å vente!

Å mase på kjøkkensjefen hjalp lite, og den stakkars servitrisen som ikke hadde noe med at maten vår var forsinket forsto ikke mye verken engelsk, spansk eller de gebrokne portugisiske glosene vi prøvde oss på. Men rett før vi hadde gitt opp håpet og var klare for å dra, ble maten vår servert. Som sagt var det mat som falt i smak. Men er du sulten etter et opphold på Ilha Grande vill jeg styrt unna Restaurant Escuno.

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Teclado e Mouse, I hope you enjoy. The address is http://mouse-e-teclado.blogspot.com. A hug.