Wednesday, December 5, 2007

Det perfekte paradis.


Har du alltid drømt om lange strender med kritthvit strand og asurblått vann så langt øye kan se? Da er Bora Bora det perfekte hjemmested. Øya ligger i Karibien, og tilhører Tahiti og fransk polynesia. Tahiti er hovedøya i den delen av Fransk Polynesia som kalles Selskapsøyene.

Her kan du bo i bungalower over vannet, der du hører bølgene klukke, og se på fiskene gjennom glassgulvet i stuen. Bungalowene har også utsikt over det asurblå havet, og naboøya Moorea.

Bora Bora har mer å by på enn krystallklare laguner med flotte korallrev og fargerike fisker. Om du ønsker litt spenning er det mulighet for å svømme med de utrolig store djevelrokkene, kysse piggrokker eller mate haier mens du står i vannet.

Blir du sulten, kan du spise lunsj i vannet ute i lagunen. Eller ta en tur til Papeete, som er hovedstaden på Tahiti, for å gå på det fargerike markedet, og spise mye forskjellig og spennende matretter. Sørg også for å få med deg den polynesiske dansen, der jentene ruller på hoftene og guttenes beinsaksing.

Etter en lang dag kan du leie hest og ri på stranden, eller sette deg under palmene og se på den fantastiske solnedgangen.


No comments: